Tuesday, November 13, 2007

Cédricske

Sinds maandag zit onze firma in een heuse testfase omtrent het gebruik van een Citrix-systeem (een online netwerk) en zoals meerdere nieuwe dingen draait zoiets het in het begin wel eens vierkant!

Dan maar in actie schieten om de collega's (die het ding al richting maan hadden geschoten) een beetje te motiveren.. Snel snel een leuk mailtje in elkaar gestoken waarin de kersverse 'collega' - Cédric Citrix - zichzelf voorstelt en de collega's hartelijk en met de allerhoogste hoogachting bedankt voor de kans die hij aangereikt krijgt.

De reactie's op die mail waren leuk - zo leuk zelfs dat het mailtje is ingezonden om deel te nemen aan een wedstrijdje van de koepel "zoek-een-originele-Citrix-naam". Tot de mail van Cédrikske werd beantwoord door de plaatselijke babysit van dienst (onze ICT-man). Die noemde Cédric een klein ettertje dat (met de goedkeuring van de ouders) zéér kort gehouden moet worden! Maar dat je daarbij gebruik kan maken van telefoonboeken omdat die weinig tot geen sporen achterlaten, vond ik persoonlijk wel wat ver gaan..

Nu ken ik onze ICT-man goed genoeg om te weten dat hij een speciaal soort humor heeft maar de collega's met kindjes weten wel wie ze niet zullen bellen als ze nog een babysit zoeken..

No comments: