Sunday, February 11, 2007

We're from Barcelona

Heel Vlaanderen sprak erover en ik .. wel ik had geen flauw idee waarover het ging..

Dat kwam omdat ik geen supertrouwefan ben van StuBru. Ik weet het, het is een ramp van nationaal formaat maar ik heb nu eenmaal de behoefte om op tijd en stond superhard mee te zingen met véél te enthousiaste liedjes van overbekende supergecommercialiseerde tienereridolen, nogmaals het spijt me zeer het is 'de aard van het beestje'.. En als ik dan eens naar StuBru overschakelde (want die staat wel op nr. 3 geprogrammeerd op m'n autoradio hoor) dan was er in heinde en ver geen 'We're from Barcelona' te bekennen :-(

Tot enkele weken geleden. Toen stuurde een vriendin me een mp3-tje door met het liedje. Mijn gedacht: ok, het is niet slecht maar ik had toch ook niet dat wauw-gevoel waarmee iedereen rond loopt na het horen van dat liedje.. Iedereen krijgt automatisch een glimlach op zijn of haar snoet bij dit liedje .. behalve ik. Nu ben ik altijd al een buitenbeentje geweest dat niet in de lade 'volstrekt normaal' hoor maar dit vond ik toch lastig want eigenlijk is het een liedje dat best op mijn mp3 kon staan.

Ik dacht dat ik me bij mijn 'niet-volstrekt-normaal-zijn' had neergelegd en dan dit.. Ik voelde me net terug een tiener wiens puisten harden groeien dan onderdelen van haar bovenlichaam (if you know what i mean) terwijl de meeste haar leeftijdgenoten haar een vreemde eend vinden..

Tot daarstraks!! Na een namiddag voor 't school achter de pc te hebben gezeten, plof ik voor de tv en kom uiteindelijke op een leuke vlaamse muziekzender terecht. Na die leuke nieuwe van Nailpin te hebben meegezongen neem ik de pc terug (handig zo'n draagbaar ding) zet deze op maar laat voor al de zekerheid de muziekzender opstaan (daar zingen ze toch nog net iets beter dan ikzelf). Ik tokkel wat verder en ergens voor mij begint er zo'n leuk melodietje. Mmm leuk ding denk ik en ik kijk op, een bende mensen in een turnzaal opgesplitst in 3 rijen en zodanig opgesteld dat er ieder ogenblik een schoolfoto kan genomen worden. Ware het niet dat ze heen en weer zaten, stonden te schommelen zo heel maf lalalaa te zingen..

Ik moest lachen want dat liedje was er zo eentje waar je simpelweg goedgezind van wordt!! Het zou best op mijn mp3 kunnen staan :-)

Besluit: ik ben nog steeds niet-volstrekt-normaal maar ik maak vorderingen ;-) Lang leve We're from Barcelona

No comments: