Monday, January 01, 2007

Oudjaar

Allereerst: het allerbeste voor 2007!! Dat al je wensen mogen uitkomen :-)

Ik hoop dat ik dat niet teveel meer moet aanhoren!! 2007 is voor ons alvast iets minder goed begonnen..

Stel je voor: 31/12, 15h30 - je staat onder de douche, netjes gewassen met een verzorging op je haar want je haartjes hebben de voorbije dagen een grote hoeveelheid gel moeten verdragen (en het is nog niet gedaan hé). Radiootje speelt een leuk melodietje, de dj bereidt jou op die manier voor op een leuke avond en plots .. niets meer. Geen leuk melodietje, geen licht en iets later ook geen warm water meer..

Je draait als een bezetene de kranen dicht (ijskoud water is niet zo aangenaam eind december), je stapt uit de douche, je zoekt je handdoek en je 'sloefkes', en iets of wat ingepakt ga je op zoek naar de man des huizes! Die kom je halverwege de gang tegen terwijl die al vloekend naar de zolder gaat om de zekeringen te controleren.. Niet lang nadien steekt die de hoofzekering terug aan en die springt direct terug af! Gevloek allom bij de man des huizes!!

Na een tijd werkt de hoofdzekering mee en lukt het je toch om de verzorging uit je haren te wassen met warm water.. Maar daarmee is het probleem nog niet van de baan, de halve badkamer wordt 'eventjes' afgebroken om het probleem te zoeken (dat probleem blijkt wat later ergens anders te liggen) en op een ogenblik zit er zelfs electriciteit op de vloer!!

Zelf kies je voor de simpelste verklaring: het spookt hier!! Maar daar is de man des huizes niet akkoord mee en hij zoekt verder. Het lukt hem het probleem tijdelijk op te lossen en geraakt zelf ook nog gedoucht..

Zo zag onze oudejaarsavond eruit, ongeveer 2 uur voordat we bij vrienden mee aan tafel zouden schuiven!! Spannend? Ja zeker :-)


Om een lang verhaal kort te maken: we weten voor 99% waar het probleem zit. 2007 wordt het jaar dat er in de MiauwMiauwstraat nieuwe electriciteit gelegd zal worden (we zullen meteen weten waarvoor we gaan werken)..

Voor de rest hoop ik dat het jaar ons ook wat positieve dingen zal brengen..

No comments: