Sunday, January 14, 2007

Joe the next miljonnaire

Mijn taken voor agogische zijn zonet binnen voor beoordeling..

Nadien ben ik terecht gekomen op Kanaal2 waar net de laatste aflevering van "The next Joe millionaire" bezig was. In deze aflevering zou Joe het meisje dat hij toch zo graag ziet, een ring geven en ze zouden nog lang en gelukkig leven!!

De vorige aflevering is gebleken dat Joe toch niet zoveel centjes heeft als eerst werd aangenomen - hij is wel een rasechte cowboy! De dames krijgen dit te horen, beseffen dat (als Joe voor hen kiest) ze geen butler zullen hebben, ze moeten blijven werken en ja .. zelf moeten schoonmaken. In de toekomst de onderbroeken en stinkende kousen van manlief moeten wassen en o jeetje ze zullen niet elke dag naar de manicure kunnen.

De dames gaan die avond terug naar hun kamer om hun koffers te pakken, want zodra Joe zijn keuze voor heel Amerika (en 6 maanden later half-Europa) bekend maakt, moet de andere madam zo snel mogelijk verdwijnen! En de volgende avond is het dan zover, onze cowboy maakt zijn keuze bekend! Het wordt lekker gedramatiseerd want het kersverse koppel wordt direct terug uit elkaar gehaald omdat de winnares wat bedenktijd krijgt!! Binnen een uurtje (= de bedenktijd) zien ze elkaar weer want dan krijgt de dame de ultieme ring waarmee Joe toont dat hij voor haar kiest.

En dan gebeurt het .. ze komt niet opdagen!! Ocharme Joe, komt in m'n armen venteke en huil eens goed uit

Joe en zijn ldvd gaan terug naar huis (Texas dhu) en gaat een toerke doen met zijn paard. Als hij terug is staat daar de butler die gedurende het programma de dames begeleidde om Joe een brief te geven van de gekozen madam. Uit de brief blijkt dat ze het erger vond zovele weken voorgelogen te zijn geweest, dan het feit dat Joe toch geen miljonair is. Ah ja en ze is nog smoorverliefd op hem!!

Amerika zou Amerika niet zijn moest de gekozen madam er niet aanwezig zijn. Even later komt zij heel stiekem vanuit het huis, doet Joe de schrik van zijn leven krijgen om nadien rond zijn nek te vliegen en huilend toegeven dat ze hem toch nog héél graag ziet.

Alé, dat is dan opgelost denk je MAAR dan komt die schattige butler terug met iets voor mijnheer en iets voor mevrouw. Hoe je het ook draait of keert, mevrouw heeft een wedstrijd gewonnen en wint hiervoor een bedrag van 6 cijfertjes (dollartjes hé). Van in het begin was het duidelijk dat Joe geen centjes zou winnen (ah neen, die kreeg al een madam!!) maar omdat hij van in het begin toch zo oprecht zijn liefde heeft getoont en eerlijk is geweest tegen de dames (WABLIEFT) krijgt hij zijn huizeke, het stuk grond waar dat huizeke opstaat (36 hectare in totaal en alles wat er nog op die grond staat! Ah ja en hij heeft uiteindelijk dan ook een lief hé

Mmm of ze nu nog lang en gelukkig samen leefde weet ik niet, dat hebben ze niet verteld.. Maar toen ze samen een toerke met het paard gingen maken leken ze toch gelukkig en over hun oren verliefd..

No comments: