Monday, October 02, 2006

Tijd tekort

Waarom duurt een dag maar 24h? Enkele uurtjes langer zou fijn zijn; dan krijg ik het huishouden in orde, heb ik voldoende tijd om me door de leerstof te werken EN heb dan nog voldoende slaap!!

* blaas * alsof het nog niet genoeg was, hebben we er een opdracht voor de cursus Taalvaardigheid bijgekregen - streefdatum 14/10.. Ik heb deze datum zelf gekozen om de simpele reden dat ik er dan al vanaf ben!!

Gister naar P!nk geweest in het Sportpaleis - SUPER - het is wel opvallend dat de Amerikaanse sterren een heuse show rond hun optredens maken. Bij ons staat de muziek centraal zonder moto's op het podium, een ster die in het dak van het gebouwen hangt en een heus podium met verdiepingen.. MAAR het was wel SUPER :-) Zelfs al host ze van de ene kant van het podium naar de andere kant, toch blijft ze perfect haar nootjes houden.

Als u mij nu wil excuseren: heb beneden een strijk liggen, aardappelen en 'pekes' moeten worden geschild, er staat een afwasje en ik moet was in de machine steken (waaronder mijn spiksplinternieuwe t-shirt van P!nk)..

No comments: