Tuesday, July 11, 2006

Waarom?

Weer een aanslag!

Begrijpt men dan niet dat je op zulke manier geen 'doelen' kan bereiken.. Het is ondertussen toch wel duidelijk dat men niet 'rond de tafel gaat zitten' met diegene die de aanslagen opeisen! Stel je voor: 'ah manneke, ge laat een aantal treinen met onschuldige mensen ontploffen, gij hebt duidelijk iets op uwe lever liggen é. Weet ge wat, komt het overmorgen ne keer vertellen..'.

Of misschien zit het zo in elkaar: we hebben onze beschaving 'opgebouwd' tot het jaar 2000. Aangezien dit een hoogtepunt was, kan het nadien enkel terug achteruit gaan. De gevreesde 'Y2K'-manie zit niet in pc's die het jaar '00 niet kennen, maar zit tussen de oren van enkele mensen die ergens in december 1999 tilt zijn geslagen.

Ik snap het niet en elke keer wordt ik er stil van..


En dan moet je volgend artikel eens lezen;

Alweer een bloedbad op de elfde
Al voor de derde keer in nog geen vijf jaar wordt een grote aanslag gepleegd op de elfde van de maand. De serie begon op 11 september 2001, met de aanslagen op de WTC-torens in New York en het Pentagon. Op 11 maart 2004 dan ontploften verschillende bommen op pendeltreinen in Madrid. Die aanslag volgde bovendien exact 911 dagen na die in New York. 9/11 is de Amerikaanse datumnotering van 11 september. Gisteren dan, op 11 juli, werd Mumbai uitgekozen voor een grootscheepse terreuraanslag.
Nieuwsblad 12/7/2006

1 comment:

mobilemob said...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»