Wednesday, July 26, 2006

Fotootjes
De sultan der Indiën met zijn olifant en de kleine reuzin, op bezoek in Antwerpen. Het verhaal:

Een sultan der Indiën had angstdromen over een klein meisje dat door de tijd reisde. In 1900 bouwde een ingenieur een olifant die door de tijd kon reizen om het kind te zoeken in het land der dromen. De sultan ging aan boord met een deel van zijn hofhouding op zoek naar de kleine reuzin die, in de loop van de nachtmerries, veranderd was in een marionet van bijna 5 meter hoog.


De reis werd erg zwaar. De bemanning werd geleid door één aanwijzing: de reuzin was dol op naaiwerk. Ze hield er bv. van om voertuigen op het asfalt (hebben we gezien!!), boten op de kaaien, treinen op de rails en soms enveloppen op de brievenbussen te naaien.

Het zweet van de bemanning bewoog de olifant voort. En vreemd, zoals enkel een liefdesverhaal vreemd kan zijn, voelde de olifant de behoefte om het meisje te ontmoeten.

De olifant en sultan hebben we 'geëscorteerd' tot op het Sint-Jansplein. Daar zijn ze de kleine reuzin tegengekomen en zijn wij vertrokken wegens wel héél véél volk. Ik ben blij dat ik al dat volk heb getrotseerd want het was prachtig!!


voor deze foto krijg ik 9 van de 10 een serieus pak slaagWitte Italiaanse achterwerkjes, een 'zacht' achterwerkje en een kruibeeks achterwerkje!

2 comments:

Kuntry Konfession said...

i don't understand the writings but it's niiiiice like that. that picture of the elephant....i get the sultan of india part. how cool!

@je said...

Zijt ma zeker da ge daar een groot pakske slaag voor krijgt ;o)