Monday, November 14, 2005

Voor op schema :o)


Binnen 2 weken heb ik verlof en we staan voor op schema met onze geplande werken!

Enkele weken geleden hebben we besloten om oud/nieuw bij ons thuis te vieren. Geen enkel probleem maar ik vond onze eetkamer nu niet de gezellige uitstraling hebben om volk in te ontvangen.. Dus een paar dagen later ben ik in een hevige verbouwingsbui begonnen met behangpapier van de muren te trekken.

De halve kamer ging als een fluitje van een cent! Tot ik aan de muur van de 'straatkant' begon.. Eén laag behang en verder niets! Zelfs met behulp van 'Fons de Wonderspons en véél water' bleef dat rotpapier hangen. Dan maar het papier te lijf gaan met een plamuurmesje. En op deze manier kwam elk vierkante centimetertje los.

Aangezien ik enkel in het weekend en op een feestdag verder had gewerkt hing er nog wat papier te wachten.. Dankzij K. is het behangpapier er sinds vorige week volledig af!

Aangezien ik sinds dit weekend met een cursus van het RK ben begonnen (stressi stuff - verdere info volgt nog wel) had ik me voorgenomen om in ons verlof in de opvoeg- en schilderwerken te vliegen zodat die kamer toch als eerste af is - er wacht nog een bad- en slaapkamer op een schilderbeurt. Kom ik vorige zondag moe en nog stressi thuis en wat bleek.. K. had de eetkamer op de nodige plekken gevoegd EN al een eerste laag verf gegeven.

Ikke keiblij natuurlijk want hierdoor zitten we voor op schema! En heb ik véél meer tijd om in mijn cursusmateriaal te vliegen want dat is nodig !!

No comments: